Nieuwe website Stichting Monumentenbehoud Dongeradeel

Stichting Monumentenbehoud Dongeradeel heeft het beheer van de in haar bezit zijnde monumenten. Te weten 26 kerktorens en 7 molens in de gemeente. Haar taak is het om deze beeldbepalende en cultuurhistorisch van grote waarde zijnde gebouwen in goede staat te houden en hiervoor de nodige gelden te verkrijgen. Ook platformverbreding middels het kweken van interesse, enthousiasme en meedenken van burgerij, instanties en politiek is hier een belangrijk onderdeel van. Het zevenkoppige bestuur heeft dus verstand van oude zaken in een moderne tijd, en gaat zeker ook met deze tijd mee. Hier in past een voortdurende actualisering van denkbeelden, regelgeving en berichtgeving.

Vanaf vandaag is de bestaande website vervangen door een geheel nieuwe, aan moderne media aangepast. Kleurstelling, lay-out, structuur, gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid zijn sterk verbeterd. Er zijn doorkoppelingen naar Twitter, Facebook en YouTube, waar op dan ook de laatste berichten zijn te volgen. De site is gemoderniseerd door J-Media en voldoet weer volledig aan de wensen en eisen van de huidige gebruikers.

contentmap_module

Donateur worden

Als donateur van de stichting kunt u bijdragen tot het behoud van ons cultureel erfgoed. U bent dan intensief betrokken bij onze stichting middels nieuwsbrieven en speciale open dagen in onze monumenten.

Lees meer...

Colofon

W3C Valid XHTML & CSS | Ontwerp en technische realisatie door J-Media